David Fischer og Thomas Harder om PASTAENS ITALIEN med Mikkel Fønsskov

David Fischer og Thomas Harder om PASTAENS ITALIEN med Mikkel Fønsskov

event date d. 3.11. 2024 kl. 15:20

Oplev kok og nu forfatter David Fischer i samtale med skribent ved Weekendavisen og forfatter til en snes bøger om Italien, Thomas Harder. De har sammen skrevet boget Pastaens Italien, hvor de tager læseren med på en gastronomisk rejse fra Dolomitterne i nord, ned gennem de toskanske bakker til de solbeskinnede kyster i syd og fortæller om de mange pastaretter, som hver har sin egen historie og tradition. Redaktør og tidligere tv-vært Mikkel Fønsskov modererer samtalen.

Signering efter samtalen på standen.

"Giro d'Italia" - Bogforum, søndag, 3. november, kl. 13.10.

"Giro d'Italia" - Bogforum, søndag, 3. november, kl. 13.10.

"Giro d'Italia" - Bogforum, søndag, 3. november, kl. 13.10.
Til dette arrangement skal vi Italien rundt. I selskab med Hannah Grant skal vi først runde pizzaen, for derefter, sammen med Thomas Harder og David Fischer, at gå på opdagelse i pastaen. Rundturen afsluttes med Emil Alsbo, hvis opskrifter afspejler det italienske køkkens spændvidde.

Foredrag om Kaj Birksted - Frihedsmuseets Venner, Krigsmuseet, 30. oktober, kl. 17.00.

Foredrag om Kaj Birksted - Frihedsmuseets Venner, Krigsmuseet, 30. oktober, kl. 17.00.

Jagerpilot i det frie norske luftvåben

Onsdag den 30. oktober 2024 kl. 17.00: Thomas Harder fortæller historien om Kaj Birkested

”Behold I bare Tordenskjold, hvis vi må få Kaj Birksted,” sagde den norske kong Haakon VII angiveligt ved en officiel middag i København kort efter Anden Verdenskrig.

Samtale om Birk - krigshelten fra Anden Verdenskrig - Historien Lever

Samtale om Birk - krigshelten fra Anden Verdenskrig - Historien Lever

Birk - krigshelten fra Anden Verdenskrig

Søndag 6. oktober 15.45 – 16.15
Helsingør Teater

Forfatter Thomas Harder i samtale med vært Dorthe Chakravarty.

”Behold I bare Tordenskjold, hvis vi må få Kaj Birksted,” sagde den norske kong Haakon 7. angiveligt ved en officiel middag i København kort efter Anden Verdenskrig.